Férfi

Vagy mondhatjuk azt is: férj és feleség. A természet legalapvetőbb dualitása, amit mi is kihasználunk, hiszen küzdeni ellene őrültség. Van, ami a férfinak nehezebb, van, ami a nőnek. De mindegyiknél könnyebb a közösen, az együtt.

ÚjságíróPR

Ha megkérnek egy pr-ost, meséljen az újságírókról, vagy egy újságírót, mondja el a véleményét a pr-osokrol, órákig tartó, mulatságos történetfolyam szakad ki belőlük. Mi mindkét oldalt képviseljük, mindkét szakmát gyakoroljuk. És persze mi is mulatunk a történeteken, sőt ugratjuk így egymást, de ha munkáról van szó, a két oldal legjobb megoldásait egyesítjük.

TervezőAlkotó

Mindketten tervezők, és mindketten alkotók vagyunk. A kettősség ebben az esetben úgy értelmezhető, mint a dolgok számunkra természetes rendje, egymásutánisága. Ha valaki tervez, amit végül más alkot meg, óriási mennyiségű információ tűnik el, a végeredmény pedig kiszámíthatatlan. Mi együtt tervezünk, és ugyanígy alkotunk.

TapasztalatÖsztön

Fontos az intuíció, ami váratlanul érkezik. Egy kampányban ezeket nem tartják sokra, mert megjósolhatatlanok. Ami megjósolható, az a sokszor lejátszott lemezekből kialakított szabályrendszer, ami fontos, mert ad egy biztos vázat. Mi is szeretünk ezekbe a vázakba kapaszkodni, de tudjuk, hogy sokszor el kell engedni, és olyat kell tenni, amit még soha nem csinált senki. Sok ezer embert mozgattunk már meg ezzel a felfogással.

FeketeFehér

Semmi sem az. Ahogy nincs munka hibák nélkül, úgy nincs tökéletes megoldás egy problémára. Ideális azonban van. De ehhez ki kell lepni a fekete-fehér világból, és nyitni a színek fele. Mi már bekevertük a saját színeinket. Várjuk a többi árnyalatot, és ha mindenki készen áll, kezdhetjük a közös festést.

ÁdámÉva

Nehéz erről hosszan írni, így hívnak minket. A véletlen hozta ezt, de ez a véletlen jól kifejezi a köztünk lévő összhangot.