A munkánk határoz meg minket

Minden ügyfél minden igényét úgy teljesítjük, mintha a saját házunkat építenénk. Hiszen tudjuk, nem lehet sikeres vállalkozást létrehozni, ha nem tesszük oda magunkat minden egyes munkában száz százalékig. Így lehet, hogy 10 éve olyan ügyfelekkel dolgozik a Velin.hu, akik a fenti filozófiát saját magukra, és partnereikre is érvényesnek gondolják. Minden nap megmérettetünk, és már elég régóta itt vagyunk, hogy tudjuk: lehet így dolgozni hosszú távon is.

A korrektség olyan, mint a levegővétel

Úgy gondoljuk, az a jó üzlet, ahol mindenki elégedett. Minden egyes döntésünkkel, szavunkkal ezt próbáljuk meg elérni, mert csak akkor várhatjuk ezt viszont, ha mi is ezt adjuk. Egy korrekt légkörben, kölcsönösen elégedett emberek nagy dolgokat képesek véghez vinni. Amikor a felek energiáikat kizárólag a mások kárára történő gyarapodásukra fordítják, ott végül minden fontos lehetőséget elszalasztanak, és minden egyes munkaóra tökéletesen felesleges.

Nem valaki végzi el a munkát, hanem mi

„Kifizetődő” úgy dolgozni, hogy a terv elkészülte után a szakértő elhagyja a hajót. Mi nem ezt tesszük, mert hisszük, hogy csak az a terv működhet, amit meg is valósítanak. Felelősséget vállalunk egyúttal az ötleteinkre, az ujjal mutogatás nem a mi asztalunk.

Nem félünk nemet mondani

Sem akkor, ha a fentiekkel ellentétes légkörben kellene dolgoznunk, sem akkor, ha nem hiszünk az adott termékben, szolgáltatásban esetleg már annyi az ügyfelünk, hogy nem tudnánk lelkiismeretesen foglalkozni mindegyikükkel. A legfontosabb a meglévő ügyfelek tökéletes kiszolgálása, az ő „kárukra” nem bővülünk. Elsőre nem tűnik pozitív tulajdonságnak, pedig ez mindenki érdeke..

No marketing bullshit.

Mi is rosszul vagyunk tőle. Mi megvalósíthatóságról beszélünk, lehetőségekről. A lényegről.
A többit meghagyjuk azoknak, akik elvont filozófiaként gondolnak a marketingre, nem kézzel fogható valóságként.