PR

Kitaláljuk mit, mikor, kinek mondunk és miért. Elérjük, hogy ismerjék, felismerjék, írjanak, beszéljenek róla, Önről, a termékről, szolgáltatásról. Gondot fordítunk arra, hogy professzionálisan jelenjen meg mindenhol, ahol kell.

Marketing tanácsadás

Segítünk, hogy hogyan lehet jobb, hatékonyabb a marketing, hogyan segítse az értékesítést, a menedzsment, vagy akár a HR munkáját. Mi nem csak átvilágítjuk és javaslatokat teszünk, hanem igény esetén meg is tudjuk valósítani. Mert mi tudjuk is, tanítjuk is, csináljuk is.

Online marketing és kommunikáció

Elkerülhetetlen, mert a marketing leghatékonyabb eszköze, ellenőrizhető, követhető, mérhető, folyamatosan tökéletesíthető. Elkerülhetetlen, mert eleinte teljesen új területe volt a marketingnek, új lehetőségekkel. Mára pedig megkerülhetetlenné vált.

Szövegírás, tartalom

Írunk és megjelentetünk PR-cikkeket, szerkesztünk hírleveleket, kommunikálunk a Facebookon.
Mindezt úgy, hogy mindkét oldalról ismerjük a területeket, nemcsak elméletben, de gyakorlatban is sikereket értünk el ezekkel. Több tízezer emberhez szólunk naponta, tudjuk, miről beszélünk.

Weboldalkészítés, megjelenés

Megtervezzük cége megjelenését a weboldalát úgy, ahogy a legjobb a cégnek, legyen az vállalati weboldal, webshop, microsite, terméksite, információs weboldal, tranzakciós weboldal, promóciós weboldal.
Ezután legyártatjuk olyan szakemberekkel, akik tehetségesek, megbízhatóak, és ismerik a megrendelők szempontjait is. De nehéz volt megtalálni őket!

Blogírás

A keresőoptimalizálás (SEO) elsődleges eszköz egy vállalkozás számára. Aki nincs az első találati oldalakon, nincs sehol.
Mára azonban véget ért az "olcsó" pozícióvadászat kora, az algoritmusok végül kikényszerítik az értékteremtést, a valódi tartalom létrehozását. A valódi tartalom pedig egy blog, amit érdemes olvasni. Ami jól egyensúlyoz az olvasottság növelése és az optimalizált szöveg között, és ami nem azonnal, de annál biztosabban eredményezi a találati pozíció növekedését. Nagy tapasztalatunk van blogírásban, hiszen hét éve csináljuk, több ezer poszttal, sok százezer olvasóval büszkélkedünk.