Salamon Éva

Szűcs Ádám

Salamon Éva

1999 óta foglalkozom internettel.

Az azóta eltelt évek alatt kipróbáltam ezt szinte minden irányból:

  • értékesítettem online hirdetési felületeket
  • foglalkoztam adserverrel, olyannyira, hogy felhasználói kézikönyvet írtam hozzá
  • dolgoztam online tartalom szolgáltatónál, építettem sales house-t
  • részt vettem internetes boltok, áruházak létrehozásában, bevezetésében, pr-, marketing stratégiáik kialakításában, végrehajtásában
  • foglalkoztam e-learninggel és ennek PR-jával és marketingjével
  • és láttam mindezek infrastruktúráját, és imádom a szervertermek pislákoló fényeit, amióta internet-, hosztingszolgáltatónál töltöttem el éveket

2004 óta több, elsősorban IT és online területen működő cégnek dolgozom online marketing, online kommunikáció, online tartalom és online termékfejlesztési tanácsadóként, illetve külső munkatársként.

A Velinben én képviselem a marketingest, aki kitalálja a céget, terméket, szolgáltatást, és becsomagolja, megmutatja, eladja, a PR-est, aki eléri, hogy beszéljenek róla. Szeretem a kreatív munkát, szeretek megálmodni nagy ötleteket, kis költségvetéssel, mert ez az igazi kihívás. És szeretem a számokat, látni a statisztikát, az eredményeket, a visszajelzéseket, mert ettől lehet még hatékonyabb a munkánk.

Szűcs Ádám

Az Appleblogot 2008, az Egy nap a városban blogot 2010 óta szerkesztem, dolgoztam az Indexnek, írtam cikkeket a Hamu és Gyémántnak, a Playboynak és a Player.hu-nak is. Évekig dolgoztam olvasószerkesztőként. Készítettem videós tartalmakat, írtam tudományos, szórakoztató és tech cikkeket. Szívesen megszólalok, ha Budapestről van szó, legyen szó színházról, éttermekről, szívesen írok borról, építészetről, filmekről és bármiről, ami inspirál. Magam értékesítem az oldalaim hirdetési felületeit, így a főiskolai tanulmányok után, egy kerülőúton végül ismét eljutottam a marketing világába.

A munkám láthatóan nem korlátozódik egyetlen területre, egyetlen témára. De bármi felé fordulok is, a módszer mindig azonos: összegyúrok magamban minden kreatív erőt, visszatartom a lélegzetemet, és csak akkor kezdek el cselekedni, amikor bennem már megszületett az elképzelés.

Céges blogokat segítek beindítani, posztokat írok több olyan helyre, ami nem a sajátom.

A Velinben én képviselem tehát az újságíró oldalt, ismerem azt a nyelvezetet, amivel őket lehet elérni, tudom, mennyi információt hogyan kell adagolni a célba találáshoz. Írásaim segítségével sikeressé tettem olyan vállalkozásokat, amik nagyon megérdemelték ezt, de úgy tűnt, nincs lehetőségük eljuttatni az üzenetüket az emberekhez. A szavak megfogalmazásán túl az online marketing általam ismert oldalát, a médiatulajdonosi szemléletet is én képviselem.